TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkencëtarët zbulojnë ‘kurën’ e kancerit të qafës së mitrës

Lajmi.net - 09.10.2019

Studiuesit nga Universiteti Griffith në Queensland kanë përdorur teknologjinë e editimit të gjeneve për të eliminuar tumoret e kancerit të qafës së mitrës tek minjtë, duke përdorur nanopartikuj ...

Kanceri i qafës së mitrës tashmë ka një kurë, zbulohet në Australi

Koha.net - 09.10.2019

Australia mund të bëhet shteti i parë që mund të eliminojë edhe kancerin e qafës së mitrës. Kërkuesit e Universitetit Griffith në Queensland kanë përdorur teknologjinë e rregullimit të gjeneve për të ...

Australia bën zbulimin e rëndësishëm në fushën e mjekësisë, shkencëtarët gjejnë kurën për kancerin e mitrës

Tetova Sot - 09.10.2019

Studiues nga Universiteti Griffith në Queensland në Australi kanë bërë një zbulim shumë të rëndësishëm në fushën e mjekësisë. Kërkuesit kanë përdorur një teknologji që ndryshon gjenet dhe shënjestron ...