TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

A e dini se çfarë i bën një copë picë organizmit tonë

Albeu.com - 11.09.2019

Pica është ndër ushqimet më të mira dhe asgjë nuk mund ta ndryshojë. Por, kjo nuk ashtu. Nutricionistët prej kohësh e kanë klasifikuar si ushqim të shpejtë pasi përmban shumë kalori dhe yndyrë të ...

A e dini se çfarë i bën një copë picë organizmit tonë

Botasot - 11.09.2019

Pica është ndër ushqimet më të mira dhe asgjë nuk mund ta ndryshojë. Por, kjo nuk ashtu. Nutricionistët prej kohësh e kanë klasifikuar si ushqim të shpejtë pasi përmban shumë kalori dhe yndyrë të ...

A e dini se çfarë i bën një copë picë organizmit tonë?

SOT - 11.09.2019

Pica është ndër ushqimet më të mira dhe asgjë nuk mund ta ndryshojë. Por, kjo nuk ashtu. Nutricionistët prej kohësh e kanë klasifikuar si ushqim të shpejtë pasi përmban shumë kalori dhe yndyrë të ...

A e dini se çfarë i bën një copë picë organizmit tuaj?

Zeri - 11.09.2019

Pica është ndër ushqimet më të mira dhe asgjë nuk mund ta ndryshojë. Por, kjo nuk ashtu. Nutricionistët prej kohësh e kanë klasifikuar si ushqim të shpejtë pasi përmban shumë kalori dhe yndyrë të ...

A e dini se çfarë i bën një copë picë organizmit tuaj

Gazeta Express - 11.09.2019

Pica është ndër ushqimet më të mira dhe asgjë nuk mund ta ndryshojë. Por, kjo nuk ashtu. Nutricionistët prej kohësh e kanë klasifikuar si ushqim të shpejtë pasi përmban shumë kalori dhe yndyrë të ...