TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Edhe tetë vende drejt përfundimit të Protokollit për aderim të vendit në NATO

Alsat - 12.07.2019

Turqia dhe Çekia janë dy vendet të cilët së fundmi e kanë ratifikuar Protokollin për anëtarësim të vendit në NATO Çekia është vendi i 21-të e cila e ratifikoi Protokollin dhe me këtë mbeten edhe 8 ...

Turqia dhe Çekia e kanë ratifikuar Protokollin e RMV-së për NATO-n, mbeten edhe tetë shtete

Portalb - 12.07.2019

Parlamenti i Turqisë dhe i Çekisë e kanë ratifikuar Protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) në NATO, transmeton Portalb.mk.

Turqia ratifikon protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Medial - 12.07.2019

Turqia ka ratifikuar protokollon e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, raporton Anadolu Agency (AA). Në seancën e Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë (TBMM) u shqyrtuan dy projektligje ...

Turqia e ratifikoi Protokollin për anëtarësim në NATO

Medial - 12.07.2019

Shkup, 12 korrik 2019 (MEDIAL) – Kuvendi popullor i Republikës së Turqisë mbrëmë e ratifikoi protokollin për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Turqia ratifikon protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Zhurnal - 11.07.2019

Ankara, 11 korrik – Turqia ka ratifikuar protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO kurse këtë e ka bërë të ditur ministrja e mbrojtjes Shekerinska e cila edhe ka falenderuar këtë hap ...

Edhe tetë vende drejt përfundimit të Protokollit për aderim të vendit në NATO

Botasot - 12.07.2019

Turqia dhe Çekia janë dy vendet të cilët së fundmi e kanë ratifikuar Protokollin për anëtarësim të vendit në NATO “Jemi të bindur se aderimi i Maqedonisë së Veriut në NATO do të forcojë stabilitetin ...

Turqia dhe Çekia e ratifikuan Protokollin për anëtarësim në NATO

Alsat - 12.07.2019

Kuvendi popullor i Republikës së Turqisë dhe Parlamenti i Republikës çeke dje e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Turqia ratifikon protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Tetova Sot - 11.07.2019

Turqia ka ratifikuar protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO kurse këtë e ka bërë të ditur ministrja e mbrojtjes Shekerinska e cila edhe ka falenderuar këtë hap të rëndësishëm nga ...

Edhe tetë shtete kanë mbetur për të ratifikuar protokollin për aderim të vendit në NATO

Zhurnal - 12.07.2019

Shkup, 12 korrik, zhurnal.mk – Turqia dhe Çekia janë dy vendet të cilët së fundmi e kanë ratifikuar Protokollin për anëtarësim të vendit në NATO Çekia është vendi i 21-të e cila e ratifikoi ...

Turqia dhe Çekia japin dritë të gjelbërt për rrugëtimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Telegrafi - 12.07.2019

Kuvendi popullor i Republikës së Turqisë dhe Parlamenti i Republikës çeke dje e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Turqia ratifikoi protokollin për anëtarësimin e vendit në NATO

Alsat - 11.07.2019

Kuvendi turk ka ratifikuar mbrëmje e sotme protokollin për anëtarësimin e vendit tonë në NATO, kurse lajmin e ka bërë të ditur ministrja jonë e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska e cila edhe ka ...

Pas Turqisë, edhe Çekia ratifikon protokolin anëtarësues të Maqedonisë së Veriut në NATO

Zhurnal - 12.07.2019

Shkup, 12 korrik – Zhurnal.mk – Kuvendi popullor i Republikës së Turqisë dhe Parlamenti i Republikës çeke dje e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Turqia ratifikon protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Botasot - 11.07.2019

Turqia ka ratifikuar protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO kurse këtë e ka bërë të ditur ministrja e mbrojtjes Shekerinska e cila edhe ka falenderuar këtë hap të rëndësishëm nga ...

Turqia ratifikon protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

Ina - 12.07.2019

Turqia ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO. Kjo u bë e ditur nga ministrja e mbrojtjes Shekerinska e cila ka falenderuar këtë hap të rëndësishëm nga pala turke.