TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zvarritet funksionalizimi i ujësjellësit 16-milionësh

Zeri - 12.07.2019

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën Marko Gjuriq patën siguruar serbët e veriut të Kosovës se ujësjellësi rajonal për komunat veriore, i ndërtuar në Zubin ...

Zvarritet funksionalizimi i ujësjellësit 16-milionësh

Gazeta Express - 12.07.2019

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën Marko Gjuriq patën siguruar serbët e veriut të Kosovës se ujësjellësi rajonal për komunat veriore, i ndërtuar në Zubin ...