TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dielli shqiptar, biznesi 500 milionë euro i dekadës

Mapo - 12.08.2017

Çdo hektar tokë në Shqipëri mund të prodhojë në kufijtë e 250-320 mijë euro të ardhura nga energjia diellore. Në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë qëndrojnë aktualisht 9 projekte me një vlerë ...

Dielli shqiptar vlen 500 mln euro

Albeu.com - 12.08.2017

Çdo hektar tokë në Shqipëri mund të prodhojë në kufijtë e 250-320 mijë euro të ardhura nga energjia diellore. Në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë qëndrojnë aktualisht 9 projekte me një vlerë ...

Modeli më i ri i biznesit në Shqipëri/ Nëse ke 1 hektar tokë, mund të fitosh 250 mijë euro

LajmiFundit - 12.08.2017

Çdo hektar tokë në Shqipëri mund të prodhojë në kufijtë e 250-320 mijë euro të ardhura nga energjia diellore. Në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë qëndrojnë aktualisht 9 projekte me një vlerë ...

Energjia diellore në Shqipëri, biznesi 500 milionë euro i dekadës

Java News - 14.08.2017

Çdo hektar tokë në Shqipëri mund të prodhojë në kufijtë e 250-320 mijë euro të ardhura nga energjia diellore. Në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë qëndrojnë aktualisht 9 projekte me një vlerë ...