TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SHBA, të enjten publikohet raporti Mueller i redaktuar

VOA - 15.04.2019

Departamenti amerikan i Drejtësisë tha se do të publikojë të enjten një version të redaktuar të raportit prej gati 400 faqesh të prokurorit të posaçëm Robert Mueller mbi ndërhyrjen ruse në zgjedhjet ...

SHBA, raporti mbi hetimin rus publikohet të enjten

Java News - 15.04.2019

Raporti i prokurorit special, Robert Mueller, në lidhje me ndërhyrjet e Rusisë në Presidencialet amerikane në vitin 2016 dhe dyshimet për pengim të drejtësisë që prekin Donald Trump, do të publikohet ...

SHBA, të enjten do të publikohet raporti Mueller i redaktuar

Portalb - 15.04.2019

Departamenti amerikan i Drejtësisë tha se do të publikojë të enjten një version të redaktuar të raportit prej gati 400 faqesh të prokurorit të posaçëm Robert Mueller mbi ndërhyrjen ruse në zgjedhjet ...

Raporti i Muellerit për lidhjet Trump-Rusi do të publikohet të enjten

Gazeta Express - 15.04.2019

Raporti i prokurorit special, Robert Mueller, në lidhje me ndërhyrjet e Rusisë në Presidencialet amerikane në vitin 2016 dhe dyshimet për pengim të drejtësisë që prekin Donald Trump, do të publikohet ...

SHBA, të enjten publikohet raporti Mueller i redaktuar

Lajmi.net - 15.04.2019

Departamenti amerikan i Drejtësisë tha se do të publikojë të enjten një version të redaktuar të raportit prej gati 400 faqesh të prokurorit të posaçëm Robert Mueller mbi ndërhyrjen ruse në zgjedhjet ...

SHBA, raporti mbi hetimin rus publikohet të enjten

Alsat - 15.04.2019

Raporti i prokurorit special, Robert Mueller, në lidhje me ndërhyrjet e Rusisë në Presidencialet amerikane në vitin 2016 dhe dyshimet për pengim të drejtësisë që prekin Donald Trump, do të publikohet ...

SHBA, të enjten publikohet raporti Mueller i redaktuar

ABC News - 16.04.2019

Departamenti amerikan i Drejtësisë tha se do të publikojë të enjten një version të redaktuar të raportit prej gati 400 faqesh të prokurorit të posaçëm Robert Mueller mbi ndërhyrjen ruse në zgjedhjet ...