TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ishte ngjitur në antenë për ta çmontuar, maja e saj u shkëput dhe ra tërë konstrukti i metaltë – humb jetën uruguaiani

Telegrafi - 08.11.2019

Punonjësi uruguaian Ricardo Matias Legrato, 28-vjeç, ka humbur jetën pasi është rrëzuar nga 40 metra lartësi derisa po tentonte të çmontonte një antenë gjigante.

Ishte ngjitur në antenë për ta çmontuar, maja e saj u shkëput dhe ra tërë konstrukti i metaltë – humb jetën uruguaiani

Zhurnal - 08.11.2019

Punonjësi uruguaian Ricardo Matias Legrato, 28-vjeç, ka humbur jetën pasi është rrëzuar nga 40 metra lartësi derisa po tentonte të çmontonte një antenë gjigante.

Ishte ngjitur në antenë për ta çmontuar, humb jetën uruguaiani

Alb Portali - 08.11.2019

Pu nonjësi uruguaian Ricardo Matias Legrato, 28-vjeç, ka humbur jetën pasi është rrëzuar nga 40 metra lartësi derisa po tentonte të çmontonte një antenë gjigante.

VIDEO: U ngjit në antenë për ta çmontuar, maja e saj shkëputet dhe bie bashkë me punëtorin

Gazeta Tema - 09.11.2019

Punonjësi uruguaian Ricardo Matias Legrato, 28-vjeç, ka humbur jetën pasi është rrëzuar nga 40 metra lartësi derisa po tentonte të çmontonte një antenë gjigante.