TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Historitë e Luginës së Vdekjes

Bota.al - 11.02.2019

Seria: Dëshmitë e pabesueshme mbi UFO-t në ish-dosjet sekrete të Bashkimi Sovjetik Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ...

Historitë e Luginës së Vdekjes: Ja dëshmitë e pabesueshme mbi UFO-t në ish-dosjet sekrete të Bashkimi Sovjetik

Gazeta Tema - 11.02.2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes” në Siberi, që shtrihet përgjatë lumit Viljuj i ...

Lugina e Vdekjes, lufta e UFO-ve dhe dosjet sekrete të KGB-së

Albeu.com - 11.02.2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes ” në Siberi, që shtrihet përgjatë lumit Viljuj i ...

Historitë e Luginës së Vdekjes: Dëshmitë e pabesueshme mbi UFO-t në ish-dosjet sekrete të Bashkimi Sovjetik

Java News - 11.02.2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes” në Siberi, që shtrihet përgjatë lumit Viljuj i ...

Historitë e “Luginës së Vdekjes”, aty ku “dëshmitarët janë sëmurë papritur, madje edhe kanë gjetur vdekjen”

Telegrafi - 11.02.2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes” në Siberi, që shtrihet përgjatë lumit Viljuj i ...

Historitë e “Luginës së Vdekjes”, aty ku “dëshmitarët janë sëmurë papritur, madje edhe kanë gjetur vdekjen”

Almakos - 11.02.2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes” në Siberi, që shtrihet përgjatë lumit Viljuj i ...

Historitë e “Luginës së Vdekjes”, aty ku “dëshmitarët janë sëmurë papritur, madje edhe kanë gjetur vdekjen”

Zhurnal - 12.02.2019

Të ndërthurura me legjendat dhe folklorin, dhe që datojnë prej disa shekujsh, janë dëshmitë e shumta që vijnë nga e ashtuquajtura “Lugina e Vdekjes” në Siberi, që shtrihet përgjatë lumit Viljuj i ...