TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dendias: I kushtojmë rëndësi të veçantë zbatimit të plotë dhe të vazhdueshëm të Marrëveshjes së Prespës

Flaka - 11.09.2019

Greqia mbështet perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor nëse plotësohen kushtet, dhe për Maqedoninë e Veriut i kushtojmë një rëndësi të veçantë zbatimit të plotë dhe të vazhdueshëm të ...

Dendias: Rëndësi të posaçme i japim implementimit të plotë dhe konsekuent të marrëveshjes së Prespës

Tetova Sot - 11.09.2019

Greqia e mbështet perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor, nëse përmbushen kushtet e vendosura, ndërsa për Maqedoninë e Veriut rëndësi të madhe i japim implementimit të plotë dhe konsekuent të ...

Dendias: I kemi dhënë rëndësi të veçantë zbatimit të tërësishëm të marrëveshjes së Prespës

Telegrafi - 11.09.2019

Greqia mbështet perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor nëse plotësohen kushtet, dhe për Maqedoninë e Veriut i kushtojmë një rëndësi të veçantë zbatimit të plotë dhe të vazhdueshëm të ...

Dendias: Rëndësi të posaçme i japim implementimit të plotë dhe konsekuent të marrëveshjes së Prespës

Medial - 11.09.2019

Athinë, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Greqia e mbështet perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor, nëse përmbushen kushtet e vendosura, ndërsa për Maqedoninë e Veriut rëndësi të madhe i japim ...

A do të ndryshojë Marrëveshja e Prespës, flet ministri i jashtëm grek

Ina - 10.09.2019

Kryediplomati grek Nikos Dendias ka hedhur poshtë mundësinë e ndryshimit të Marrëveshjes së Prespës. Ai theksoi se Greqia ka detyrime konvencionale ndaj Maqedonisë së Veriut që duhet t’i përmbushur.

A komplikohet marrëdhënia Shkup – Athinë?

Flaka - 09.09.2019

Përmes rrjedhës evropiane të Maqedonisë së Veriut do të mundohemi ta bindim palën tjetër të pranohet tërësisht se emri i qytetarëve të vendit është “qytetar i Maqedonisë së Veriut”, tha ministri i ...