TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

28 000 vaksina falas kundër gripit në Maqedoninë e Veriut

Portalb - 13.08.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në seancën 149-të miratoi planin aksionar për projektin “Vaksinim falas kundër gripit për grupet e rrezikuara, pa kufizim në marrje”, transmeton ...

Maqedoni, vaksinim falas kundër gripit për grupet e rrezikuara

Telegrafi - 13.08.2019

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 149-të e miratoi informacionin e Planit aksional për projektin ‘Vaksinim falas kundër gripit për grupet e rrezikuara, pa kufizime ...

Vaksinim falas kundër gripit për grupet e rrezikuara

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Falas kundër gripit do të mund të vaksinohen grupet e rrezikuara të qytetarëve pa kufizime lidhur me fitimet. Konform rekomandimeve të Organizatës Botërore ...

Vaksinim falas kundër gripit për grupet e rrezikuara

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht – Falas kundër gripit do të mund të vaksinohen grupet e rrezikuara të qytetarëve pa kufizime lidhur me fitimet. Konform rekomandimeve të Organizatës Botërore Shëndetësore (OBSH) dhe ...

Vaksina falas kundër gripit

Gazeta Express - 13.08.2019

Falas kundër gripit do të mund të vaksinohen grupet e rrezikuara të qytetarëve pa kufizime lidhur me fitimet. Konform rekomandimeve të Organizatës Botërore Shëndetësore (OBSH) dhe Programit për ...

Vaksinim falas kundër gripit për grupet e rrezikuara

Flaka - 13.08.2019

Falas kundër gripit do të mund të vaksinohen grupet e rrezikuara të qytetarëve pa kufizime lidhur me fitimet. Konform rekomandimeve të Organizatës Botërore Shëndetësore (OBSH) dhe Programit për ...