TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zyrtarizohet “Dark Mode” në aplikacionin Messenger

PC World - 15.04.2019

Facebook Messenger zyrtarisht u pajis ditën e sotme me një funksion “dark mode.” I disponueshëm që prej muajit Mars po në formën e një funksioni të fshehur, “dark mode” aktivizohej duke i dërguar një ...

iOS 13 vjen me “dark mode” dhe përmirësime vizuale

PC World - 15.04.2019

Sipas një raporti të fundit nga 9to5mac, versioni i ardhshëm i iOS për iPhone dhe iPad me shumë funksionalitete të reja ku ndërto përmenden “dark mode” universal, gjeste të reja përdorimi, ndryshime ...

Zyrtarizohet “Dark Mode” në aplikacionin Messenger

Medial - 15.04.2019

Facebook Messenger zyrtarisht u pajis ditën e sotme me një funksion “dark mode.” I disponueshëm që prej muajit Mars po në formën e një funksioni të fshehur, “dark mode” aktivizohej duke i dërguar një ...

iOS 13 vjen me “dark mode” dhe përmirësime vizuale

Medial - 15.04.2019

Sipas një raporti të fundit nga 9to5mac, versioni i ardhshëm i iOS për iPhone dhe iPad me shumë funksionalitete të reja ku ndërto përmenden “dark mode” universal, gjeste të reja përdorimi, ndryshime ...

Zyrtarizohet “Dark Mode” në aplikacionin Messenger

Zhurnal - 16.04.2019

Facebook Messenger zyrtarisht u pajis ditën me një funksion “dark mode.” I disponueshëm që prej muajit Mars po në formën e një funksioni të fshehur, “dark mode” aktivizohej duke i dërguar një miku ...

Të rejat që do sjellë versioni i ri ‘iOS13’ për iPhone

Lajmi.net - 15.04.2019

Sipas një raporti të fundit nga 9to5mac, versioni i ardhshëm i iOS për iPhone dhe iPad me shumë funksionalitete të reja ku ndërto përmenden “dark mode” universal, gjeste të reja përdorimi, ndryshime ...

Të rejat që do sjellë versioni i ri ‘iOS13’ për iPhone

Botasot - 15.04.2019

Sipas një raporti të fundit nga 9to5mac, versioni i ardhshëm i iOS për iPhone dhe iPad me shumë funksionalitete të reja ku ndërto përmenden “dark mode” universal, gjeste të reja përdorimi, ndryshime ...

Të rejat që do sjellë versioni i ri ‘iOS13’ për iPhone

Ina - 16.04.2019

Sipas një raporti të fundit nga 9to5mac, versioni i ardhshëm i iOS për iPhone dhe iPad me shumë funksionalitete të reja ku ndërto përmenden “dark mode” universal, gjeste të reja përdorimi, ndryshime ...