TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mbyllet për 10 ditë magjistralja Kaçanik – Hani Elezit

Botasot - 07.12.2018

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se magjistralja Kaçanik – Hani Elezit do të mbyllet që nga e shtuna deri më 18 dhjetor për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407.

Njoftim shtesë për mbylljen e rrugës Kaçanik-Hani i Elezit

Koha.net - 07.12.2018

Ministria e Infrastrukturës, njofton se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) do të vazhdojë ...

Rrugës Kaçanik-Hani i Elezit e mbyllur deri të martën

Botasot - 07.12.2018

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugës nacionale Kaçanik – Hani i Elezit, prej ditës së ...

Rruga Shkup-Prishtinë, sot dhe nesër mbyllur për qarkullimin

Alsat - 07.12.2018

Rruga magjistrale nga Kaçaniku deri në Han të Elezit, saktësisht deri te vendkalimi kufitar Bllacë midis Kosovës dhe Maqedonisë sot dhe nesër do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve në ...

Rruga Kaçanik -Hani i Elezit e mbyllur deri të martën

Telegrafi - 07.12.2018

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugës nacionale Kaçanik – Hani i Elezit, prej ditës së ...

Rruga Shkup-Prishtinë, sot dhe nesër mbyllur për qarkullimin

Tetova Sot - 07.12.2018

Rruga magjistrale nga Kaçaniku deri në Han të Elezit, saktësisht deri te vendkalimi kufitar Bllacë midis Kosovës dhe Maqedonisë sot dhe nesër do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve në ...

Ndërpritet qarkullimi për dy ditë në magjistralen Shkup-Prishtinë

Alsat - 06.12.2018

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se për shkak të punimeve ndërtimore në magjistralen Shkup-Prishtinë, më saktësisht në kalimin kufitar Hani i Elezit-Kaçanik, më datën 7 -8 dhjetor (nesër dhe ...

Për dy ditë ndërpritet komunikacioni në magjistralen Shkup-Prishtinë

Telegrafi - 06.12.2018

Nga Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë njoftojë opinionin se do të ketë ndërprerje të magjistrales Shkup-Prishtinë, konkretisht në anën kosovare në Kaçanik, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nesër e pasnesër mbyllet rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Koha.net - 06.12.2018

Rruga Kaçanik – Hani i Elezit do të mbyllet pjesërisht nesër dhe do të jetë e mbyllur krejtësisht të shtunën nga ora 7:00 e mëngjesit deri në orën 17:00.

Mbyllet përkohësisht rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

Botasot - 26.03.2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve ndërtimore në urën 407, për sigurinë pubilke, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës nacionale N2 ...

Rruga Hani i Elezit – Kaçanik e mbyllur deri të martën

Alsat - 08.12.2018

Ministria e Infrastrukturës së Kosovës ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike, mbyllja e paralajmëruar e rrugës nacionale Kaçanik – Hani i Elezit, prej ...

Rruga Shkup-Prishtinë, sot dhe nesër e mbyllur për qarkullimin

Lajmi.net - 07.12.2018

Sot dhe nesër (7 -8 dhjetor) qarkullimi rrugor do të ndërpritet në të dyja drejtimet, Kosovë-Maqedoni dhe anasjelltas. Rruga magjistrale nga Kaçaniku deri në Han të Elezit, saktësisht deri te ...

Të premten dhe të shtunën do të mbyllët rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Telegrafi - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës (MI) ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) sipas ...

Rruga Shkup-Prishtinë, sot dhe nesër mbyllur për qarkullimin

Flaka - 07.12.2018

Rruga magjistrale nga Kaçaniku deri në Han të Elezit, saktësisht deri te vendkalimi kufitar Bllacë midis Kosovës dhe Maqedonisë sot dhe nesër do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve në ...

Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Alsat - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës në Kosovë ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) ...

Rruga Shkup-Prishtinë, sot dhe nesër mbyllur për qarkullimin

Ina - 07.12.2018

Rruga magjistrale nga Kaçaniku deri në Han të Elezit, saktësisht deri te vendkalimi kufitar Bllacë midis Kosovës dhe Maqedonisë sot dhe nesër do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve në ...

Mbyllet rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

Lajmi.net - 06.12.2018

Kërkohet mirëkuptimi nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion. Ministria e Infrastrukturës, njofton publikun e gjerë se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e ...

Të premten dhe të shtunën do të mbyllët rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Lajmi.net - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës (MI) ka shpjeguar arsyet për mbylljen e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit). Ministria e Infrastrukturës (MI) ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në ...

Mbyllet përkohësisht rruga Kaçanik-Hani i Elezit

Tetova Sot - 06.12.2018

Ministria e Infrastrukturës në Kosovë ka njoftuar se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407 dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) ...