TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dhjetë presidentët më të paguar në botë, a është në këtë listë Kosova?

Gazeta Express - 12.07.2019

Të jesh i pari i një vendi, përpos fuqisë politike, nënkupton edhe pagë të lartë. Përmes një inforgrafike, REL ka sjellë dhjetë emrat e presidentëve dhe pagat e tyre, që konsiderohen të jenë më të ...

Dhjetë presidentët më të paguar në botë, a është në këtë listë Kosova?

Lajmi.net - 12.07.2019

Përmes një inforgrafike, REL ka sjellë dhjetë emrat e presidentëve dhe pagat e tyre, që konsiderohen të jenë më të lartat. Këtu janë përfshirë vetëm pagat vjetore bazë, e jo pasuria e përgjithshme që ...

Këta janë 10 presidentët më të pasur në botë

Zeri - 12.07.2019

Të jesh i pari i një vendi, përpos fuqisë politike, nënkupton edhe pagë të lartë. Përmes një inforgrafike, REL ka sjellë dhjetë emrat e presidentëve dhe pagat e tyre, që konsiderohen të jenë më të ...

E pabesueshme, këta janë 10 presidentët më të pasur në botë

Alsat - 12.07.2019

Të jesh i pari i një vendi, përpos fuqisë politike, nënkupton edhe pagë të lartë. Përmes një inforgrafike, REL ka sjellë dhjetë emrat e presidentëve dhe pagat e tyre, që konsiderohen të jenë më të ...

E pabesueshme, këta janë 10 presidentët më të pasur në botë

Tetova Sot - 12.07.2019

Të jesh i pari i një vendi, përpos fuqisë politike, nënkupton edhe pagë të lartë. Përmes një inforgrafike, REL ka sjellë dhjetë emrat e presidentëve dhe pagat e tyre, që konsiderohen të jenë më të ...