TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Stavileci: Nuk do të lejojmë që bizneset të humbin miliona për mungesë të energjisë

Zeri - 21.04.2017

Fakti se vite më parë bizneset kosovare kanë humbur miliona euro si pasojë e mungesës se energjisë po vazhdon ta brenë ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavilecin.

Stavileci: Kosova e vendosur të vazhdojë rrugën integruese

Telegrafi - 20.04.2017

Pikërisht në vitin që nisi kriza financiare globale ne themeluam shtetin dhe u munduam të rimëkëmbim ekonominë tonë pothuajse nga zero dhe anën tjetër në botë ndodhën disa ngjarje dhe po ndodhin, të ...

Stavileci: Kosova, e vendosur ta vazhdojë rrugën integruese

Zeri - 21.04.2017

Pikërisht në vitin që nisi kriza financiare globale ne themeluam shtetin dhe u munduam ta rimëkëmbim ekonominë tonë pothuajse nga zeroja dhe anën tjetër në botë ndodhën disa ngjarje dhe po ndodhin, ...