TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Qumësht të ngrohtë para se të flini, ja përfitimet

Lajmi.net - 09.10.2019

Ai është shumë i rëndësishëm për organizmin e njeriut në një sërë nivelesh. Kalciumi dhe vitamina D që gjendet tek qumështi ju ndihmon të keni kocka dhe dhëmbë të fortë.

Qumështi, shtrëngohen kushtet e prodhimtarisë

Flaka - 07.10.2019

Prodhuesit e qumështit në Maqedoninë e Veriut prej fundit t ë vitit 2020 do të duhet të zvogëlojnë numrin e baktereve në qumështin që e ofrojnë për shitje ndaj grumbulluesve.

Shkencëtarët krijojnë bimën që “prodhon qumësht gjiri”

Tetova Sot - 07.10.2019

Shkencëtarët e kanë krijuar bimën e parë në botë që prodhon qumësht gjiri. Esenca prapa këtyre bimëve të inxhinieruara është të prodhojnë një vaj i cili është i njëjtë me strukturën kimike sikurse ...

Shkencëtarët krijojnë bimën që “prodhon qumësht gjiri”

BalkanWeb - 08.10.2019

Shkencëtarët e kanë krijuar bimën e parë në botë që prodhon qumësht gjiri. Esenca prapa këtyre bimëve të inxhinieruara është të prodhojnë një vaj i cili është i njëjtë me strukturën kimike sikurse ...