TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dy ajsbergë shkëputen nga akullnaja Grey brenda 15 ditëve

Botasot - 15.03.2019

Më 20 shkurt, një ajsberg gjigant prej 8.8 hektarë (i barasvlefshëm me 6 fusha futbolli) u shkëput dhe u nda nga një prej faqeve të mureve të akullnajës Grey.

Ajsbergët shkëputen nga akullnaja Grey

Tetova Sot - 15.03.2019

Brenda 15 ditëve, dy ajsbergë të mëdhenj u shkëputën nga akullnaja Grey, në Patagoninë kiliane. Më 20 shkurt, një ajsberg gjigant prej 8,8 hektarë (i barasvlefshëm me 6 fusha futbolli) u shkëput dhe ...

​Dy ajsbergë shkëputen nga akullnaja Grey brenda 15 ditëve

Koha.net - 15.03.2019

Brenda 15 ditëve, dy ajsbergë të mëdhenj u shkëputën nga akullnaja Grey, në Patagoninë kiliane. Më 20 shkurt, një ajsberg gjigant prej 8.8 hektarë (i barasvlefshëm me 6 fusha futbolli) u shkëput dhe ...

Klimë, dy ajsbergë shkëputen nga akullnaja ”Grey” në jug të Kilit

Alsat - 15.03.2019

Brenda 15 ditëve, dy ajsbergë të mëdhenj u shkëputën nga akullnaja ”Grey”, në Patagoninë kiliane, sinjal konkret i përshpjetimit të shkrirjes së kësaj pike natyore që lidhet me ngrohjen klimatike, ...