TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shërbim “call center” për biznesin e vogël

Top Channel - 20.03.2017

Gjatë muajit shkurt, 25 mijë tatimpagues të biznesit të vogël u njoftuan për zgjidhjen e një problemi nga shërbimi i Qendrës së Thirrjeve. Ky shërbim, që prej datës 1 shkurt është ngritur në kuadër ...

Call center për tatimpaguesit, Ahmetaj: Sipërmarrësit mundësi vetëkorrigjimi

Ora news - 20.03.2017

Qendra e Thirrjeve në ndihmë të sipërmarrësve është një shërbim i ri që vjen nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve. Përmes thirrjeve hyrëse, dalëse dhe live chat biznesi kërkon ndihmë për procedura ...