TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mungesa e pagave të shtatorit e tetorit detyron punëtorët e “Infrakosit” të protestojnë

Koha.net - 09.11.2019

Punëtorë të ndërmarrjes hekurudhore “Infrakos’’, gjatë së premtes u mblodhën për të protestuar në shenjë pakënaqësie me menaxhmentin ...

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Menaxhmenti të ndalë luksin dhe të na japë pagat

Botasot - 08.11.2019

Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Punëtorët e Infrakosit protestojnë të premten, kërkojnë rrogat e shtatorit e tetorit

Gazeta Express - 07.11.2019

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke ...

Punëtorët e Infrakosit protestojnë të premten, kërkojnë rrogat e shtatorit e tetorit

Zeri - 07.11.2019

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të “Infrakos”, Hysen Nikqi, pas mbledhjes së mbajtur me 6 nëntor ka treguar se kanë vendosur që të protestojnë të premten nga ora 8 në mëngjes deri në orën 9-të, duke ...

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”, kërkojnë nga menaxhmenti t’ua japë pagat

Koha.net - 08.11.2019

Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi thonë se ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Menaxhmenti të ndalë luksin dhe të na japë pagat

Telegrafi - 08.11.2019

Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”: Administrata të ndalë luksin dhe të na japë pagat

Top Channel - 08.11.2019

Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi që ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Nuk i morën pagat për shtator e tetor, protestojnë punëtorët e “Infrakos”-it

Gazeta Express - 08.11.2019

Punëtorë të ndërmarrjes hekurudhore “Infrakos’’, gjatë së premtes u mblodhën për të protestuar në shenjë pakënaqësie me menaxhmentin aktual. Për 1 orë në mëngjes, ata bojkotuan punën për shkak se nuk ...