TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Filipçe: Nga një tetori tejkalohet problemi me ilaçet

Telegrafi - 11.09.2019

Heqja e plotë e kuotave të ilaçeve me recetë fillon më 1 tetor, njoftoi Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, i cili kujtoi se në muajin gusht janë hequr kuotat e ilaçeve pa recetë në barnatore në ...

“Ilaçet”, farmacistët kundërshtojnë Fondin Shëndetësor

Portalb - 11.09.2019

Oda e farmacistëve të Maqedonisë nuk mbështet vendimin e djeshëm të Fondit Shëndetësor i cili njoftoi se nga data 1 tetor qytetarët ilaçet mund t’i marrin nga farmacitë vetëm përmes recetës së ...

“Ilaçet”, farmacistët kundërshtojnë Fondin Shëndetësorë

Alsat - 11.09.2019

Oda e farmacistëve të Maqedonisë nuk mbështet vendimin e djeshëm të Fondit Shëndetësor i cili njoftoi se nga data 1 tetor qytetarët ilaçet mund t’i marrin nga farmacitë vetëm përmes recetës së ...

Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Gazeta Express - 11.09.2019

Të gjithë ata që kanë sigurim nga 1 tetori 2019 do të mund që barnat e tyre ti tërheqin nga barnatorja vetëm me reçetë dhe letërnjoftim ose pasaportë, kanë njoftuar nga Fondi shëndetësor.

Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Alsat - 11.09.2019

Të gjithë ata që kanë sigurim nga 1 tetori 2019 do të mund që barnat e tyre ti tërheqin nga barnatorja vetëm me reçetë dhe letërnjoftim ose pasaportë, kanë njoftuar nga Fondi ...

Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Tetova Sot - 11.09.2019

Të gjithë ata që kanë sigurim nga 1 tetori 2019 do të mund që barnat e tyre ti tërheqin nga barnatorja vetëm me reçetë dhe letërnjoftim ose pasaportë, kanë njoftuar nga Fondi shëndetësor. Loading..

Nga 1 tetori ndryshojnë procedurat për blerjen e barnave

Portalb - 10.09.2019

Fondi për sigurim shëndetësor (FSSH) i Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) informoi se nga 1 tetori furnizimi i barnave me recetë do të bëhet me ndihmën e recetës dhe njërin nga dokumentet e ...

Nga 1 tetori, barnat mund t’i bleni edhe me letërnjoftim

Zhurnal - 10.09.2019

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Personat e siguruar nga 1 tetori i këtij viti do të mund të blejnë barna në barnatore vetëm me recetë apo me letërnjoftim, përcjellë Zhurnal.

Maqedoni, nga një tetori do të mund të bleni ilaçe vetëm me recetë dhe letërnjoftim

Telegrafi - 10.09.2019

Personat e siguruar prej 1 tetorit të këtij viti do të mund të blejnë ilaçe në farmaci vetëm në bazë të recetës dhe një dokument identifikimi personal (letërnjoftim ose pasaportë).

Nga 1 tetori ndryshojnë procedurat për blerjen e barnave

Flaka - 10.09.2019

Personat e siguruar prej 1 tetorit të këtij vitit mund të marrin ilaçe në barnatore vetëm në bazë të recetës dhe dokumentit personal për identifikim gjegjësisht letërnjoftimit apo pasaportës, kumtuan ...

Nga 1 tetori, furnizimi i barnave me recetë në kuadër të Fondit do të realizohet vetëm me recetë dhe letër ...

Tetova Sot - 10.09.2019

Personat e siguruar, nga data 1 Tetor i vitit 2019 do të kenë mundësinë të furnizohen me barna me recetë vetëm me anë të recetës dhe dokumentit për identifikim (letrës së njoftimit ose pasaportës).

Filipçe: Nga një tetori tejkalohet problemi me ilaçet

Flaka - 11.09.2019

Heqja e plotë e kuotave të ilaçeve me recetë fillon më 1 tetor, njoftoi Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, i cili kujtoi se në muajin gusht janë hequr kuotat e ilaçeve pa recetë në barnatore në ...

Filipçe: Nga një tetori tejkalohet problemi me ilaçet

Zhurnal - 11.09.2019

Shkup, 11 shtator – Heqja e plotë e kuotave të ilaçeve me recetë fillon më 1 tetor, njoftoi Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, i cili kujtoi se në muajin gusht janë hequr kuotat e ilaçeve pa ...

Filipçe: Nga një tetori tejkalohet problemi me ilaçet

Botasot - 11.09.2019

Heqja e plotë e kuotave të ilaçeve me recetë fillon më 1 tetor, njoftoi Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, i cili kujtoi se në muajin gusht janë hequr kuotat e ilaçeve pa recetë në barnatore në ...

“Ilaçet”, farmacistët kundërshtojnë Fondin Shëndetësorë

Flaka - 11.09.2019

Oda e farmacistëve të Maqedonisë nuk mbështet vendimin e djeshëm të Fondit Shëndetësor i cili njoftoi se nga data 1 tetor qytetarët ilaçet mund t’i marrin nga farmacitë vetëm përmes recetës së ...

Nga muaji i ardhshëm marrja e ilaçeve vetëm me receta dhe letërnjoftim

Shqipmedia - 10.09.2019

Shkup – Personat e siguruar prej 1 tetorit të këtij vitit mund të marrin ilaçe në barnatore vetëm në bazë të recetës dhe dokumentit personal për identifikim gjegjësisht letërnjoftimit apo pasaportës, ...

FSSHM: Nga tetori marrja e ilaçeve vetëm me receta dhe letërnjoftim/pasaportë

Tetova Sot - 10.09.2019

Personat e siguruar prej 1 tetorit të këtij vitit mund të marrin ilaçe në barnatore vetëm në bazë të recetës dhe dokumentit personal për identifikim gjegjësisht letërnjoftimit apo pasaportës, kumtuan ...

Maqedoni, nga një tetori do të mund të bleni ilaçe vetëm me recetë dhe letërnjoftim

Botasot - 10.09.2019

Personat e siguruar prej 1 tetorit të këtij viti do të mund të blejnë ilaçe në farmaci vetëm në bazë të recetës dhe një dokument identifikimi personal (letërnjoftim ose pasaportë).

Nga 1 tetori ndryshojnë procedurat për blerjen e barnave

Gazeta Express - 10.09.2019

Fondi për sigurim shëndetësor (FSSH) i Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV) informoi se nga 1 tetori furnizimi i barnave me recetë do të bëhet me ndihmën e recetës dhe njërin nga dokumentet e ...