TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ATK: Sistemi i ri i fiskalizimit pa kosto shtesë për bizneset

Telegrafi - 21.04.2017

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) i ka njoftuar bizneset se vizioni i ATK-së është zhvillimi dhe avancimi i çdo procesi që ka të bëjë me krijimin e lehtësirave për përmbushjen tatimore, krijimin ...

Kjo është arsyeja e ndryshimeve të ATK-së për kuponët fiskalë

Zeri - 20.04.2017

Ende nuk është bërë zyrtare, por ATK-ja është duke planifikuar të ndryshojë gjithë sistemin për dorëzimin e kuponëve fiskalë. Sipas zyrtarëve, me modelin e ri që po pritet të hyjë në fuqi nga ...

FMN vazhdon ta mbështes ATK

Telegrafi - 20.04.2017

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) në vazhdimësi ka mbështetur proceset e Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), edhe këtë herë në mënyrë që të përmirësohet edhe më shumë përmbushja e obligimeve ...

ATK trajnon prokurorët e rinj

Botasot - 20.04.2017

Administrata Tatimore e Kosovës në bashkëpunim me Akademinë e Drejtësisë, ka organizuar trajnim për prokurorët e rinj. Temat të cilat u diskutuan në këtë trajnim, ishin Ligji për Administratën ...

FMN vazhdon ta mbështes ATK

Kosova Live - 20.04.2017

Fondi Monetar Ndërkombëtar në vazhdimësi ka mbështetur proceset e Administratës Tatimore të Kosovës, edhe këtë herë në mënyrë që të përmirësohet edhe më shumë përmbushja e obligimeve tatimore, ky ...