TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zyrtarët amerikanë mbeten skeptikë ndaj premtimeve të Phenianit

VOA - 06.12.2018

Përpjekjet e Koresë së Veriut për të përmirësuar dhe zgjeruar një bazë raketash me rreze të gjatë veprimi nuk përbën surprizë për zyrtarët amerikan të zbulimit, të cilët prej kohësh kanë qenë të ...

Zyrtarët amerikanë, skeptikë ndaj premtimeve të Phenianit

Lajmi.net - 06.12.2018

Përpjekjet e Koresë së Veriut për të përmirësuar dhe zgjeruar një bazë raketash me rreze të gjatë veprimi nuk përbën surprizë për zyrtarët amerikan të zbulimit, të cilët prej kohësh kanë qenë të ...

Zyrtarët amerikanë, skeptikë ndaj premtimeve të Phenianit

Tetova Sot - 06.12.2018

Përpjekjet e Koresë së Veriut për të përmirësuar dhe zgjeruar një bazë raketash me rreze të gjatë veprimi nuk përbën surprizë për zyrtarët amerikan të zbulimit, të cilët prej kohësh kanë qenë të ...

Zyrtarët amerikanë mbeten skeptikë ndaj premtimeve të Phenianit

Botasot - 07.12.2018

Përpjekjet e Koresë së Veriut për të përmirësuar dhe zgjeruar një bazë raketash me rreze të gjatë veprimi nuk përbën surprizë për zyrtarët amerikan të zbulimit, të cilët prej kohësh kanë qenë të ...