TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zihet një burrë duke vjedhur stoli në Gjilan

Zeri - 12.06.2019

Në një video të dërguar nga një lexues i "Zërit", shihet një burrë dhe një grua që hyjnë në argjendari dhe interesohen për stoli të ndryshme. Në video shihet se si një burrë merr diçka nga stolitë ...

Pamje se si vjedh një burrë ari në një dyqan në Gjilan

Gazeta Express - 12.06.2019

Në një video që i kanë dërguar Gazetës Express, shihet një burrë dhe një grua që hyjnë në argjendari dhe interesohen për stoli të ndryshme. Derisa shitësi u tregon llojet e stolive, në video shihet, ...