TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veç tre prokurorë hetojnë krimet e luftës (VIDEO)

Tetova Sot - 12.01.2019

Prokuroria Speciale në departamentin e saj për krime lufte ka shtuar edhe dy prokurorë. Gjithsej për t’i hetuar krimet e luftës janë veç 3 prokurorë. Por, nga shoqëria civile thonë se shtimi i dy ...

Veç tre prokurorë hetojnë krimet e luftës

Gazeta Express - 12.01.2019

Prokuroria Speciale në departamentin e saj për krime lufte ka shtuar edhe dy prokurorë. Gjithsej për t’i hetuar krimet e luftës janë veç 3 prokurorë. Por, nga shoqëria civile thonë se shtimi i dy ...

Gjykata për krimet e luftës në Kosovë nis seancat e marrjes në pyetje

ABC News - 12.01.2019

Gjykata për krimet e luftës në Kosovë ka nisur festat e para për të dëgjuar persona të rëndësishëm në luftën e Kosovës. Serbia ka alarmuar prej vitesh se shqiptarët kanë kryer krime dhe ka ngritur ...