TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tiranë: Projekti "Edhe Muret kanë Veshë" nderon të dënuarit politikë të diktaturës

VOA - 09.05.2018

Artistja Alketa Xhafa Mripa shfaqi mbrëmë në Tiranë dhe 6 qytete instalacionin e saj me afro 100 thënie nga rrëfimet e të dënuarve politikë të regjimit komunist.

“Edhe Muret Kanë Veshë”-Shqipëria përballë diktaturës

RTSH - 09.05.2018

Vuajtjet e të mbijetuarve në kamp-burgjet e e diktaturës komuniste, por edhe vetë jeta e shqiptarëve në këtë regjim, janë sjellë me shumë origjnalitet në instalacionin “Edhe Muret Kanë Veshë”.

“Edhe muret kanë veshë”/ Për të mos harruar krimet e komunizmit

ABC News - 09.05.2018

Në sheshet e gjashtë qyteteve të vendit u realizua njëherësh një aktivitet që ka për qëllim të mos harrohen krimet e komunizmit. Ky aktivitet i pari i këtij lloji u realizua përmes një instalacioni ...

Tiranë: Projekti “Edhe Muret kanë Veshë” nderon të dënuarit politikë të diktaturës

Lajmi.net - 09.05.2018

Artistja Alketa Xhafa Mripa shfaqi mbrëmë në Tiranë dhe 6 qytete instalacionin e saj me afro 100 thënie nga rrëfimet e të dënuarve politikë të regjimit komunist.

Instalacioni “Edhe muret kanë veshë”, ndërgjegjësim për krimet e diktaturës

Koha.net - 09.05.2018

Në muret e kalasë së qytetit të Gjirokastrës njëkohësisht e shfaqur edhe në disa qytete kryesore si Tiranë, Shkodër, Berat, Korçë, Tepelenë do të krijohet platforma e komunikimit “Edhe muret kanë ...

Propaganda e Alketa Xhafës: “Edhe muret kanë veshë”

Mapo - 10.05.2018

Në ditën e Europës, artistja Alketa Xhafa Mripa shfaqi në Tiranë dhe 6 qytete instalacionin e saj me afro 100 thënie nga rrëfimet e të dënuarve politikë të regjimit komunist.

“Edhe muret kanë veshë”, ndërgjegjësim për krimet e diktaturës

Telegrafi - 09.05.2018

Në muret e kalasë së qytetit të Gjirokastrës do të krijohet platforma e komunikimit “Edhe muret kanë veshë”, projekt i cili synon të sjellë në vëmendje disa nga frazat më të përzgjedhura të ish-të ...