TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Policia gjenë armë në veturën e një qytetari nga Kërçova

Zhurnal - 13.01.2018

Policia gjenë armë në veturën e një qytetari nga Kërçova Kërçovë, 13 janar - Policia e Kërçovës më 11 janar në shtëpinë e S.Gj. (49) ka kryer kontroll, ku ka vërejtur se si djali i tij J.Gj në ...

Gjenden armë në xhipin e kërçovarit

Lajm - 13.01.2018

Policia e Kërçovës më 11 janar në shtëpinë e S.Gj. (49) ka kryer kontroll, ku ka vërejtur se si djali i tij J.Gj në veturën xhip ka vendosur armë, përcjell Aktuale.mk.

Policia konfiskon armë zjarri, arrestohet një person në Kërçovë

Telegrafi - 13.01.2018

Zyrtarët policorë në Kërçovë më 11.02.2018 në shtëpinë e S.GJ (49) kanë kryer kontrolle dhe kanë konfiskuar armë zjarri. Policët armët i kanë gjetur në makinën e djalit të S.GJ – J.GJ e cila ka qenë ...

Gjenden armë në xhipin e kërçovarit

Flaka - 13.01.2018

Policia e Kërçovës më 11 janar në shtëpinë e S.Gj. (49) ka kryer kontroll, ku ka vërejtur se si djali i tij J.Gj në veturën xhip ka vendosur armë, përcjell Aktuale.mk.

Gjenden armë në xhipin e kërçovarit

Alb Portali - 13.01.2018

Policia e Kërçovës më 11 janar në shtëpinë e S.Gj. (49) ka kryer kontroll, ku ka vërejtur se si djali i tij J.Gj në veturën xhip ka vendosur armë. Loading...