TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gjeti një strehë të fshehtë në shtëpinë e tij, u shokua çfarë pa aty!

Gazeta Express - 16.05.2019

Një djalë i ri irlandez shkoi në një qytet të ri dhe mori me qira një apartament pa e parë atë. Qiraja ishte e lirë saqë ai nënshkroi kontratën e qirasë pa e parë.

Gjeti një strehë të fshehtë në shtëpinë e tij, u shokua çfarë pa aty!

Ina - 16.05.2019

Një djalë i ri irlandez shkoi në një qytet të ri dhe mori me qira një apartament pa e parë atë. Qiraja ishte e lirë saqë ai nënshkroi kontratën e qirasë pa e parë.