TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vushtrri, qentë endacakë mbysin rreth 80 shpezë

Medial - 12.07.2019

21:33, 12 Korrik 2019 Disa qenë endacakë ia kanë mbytur pulat, qurat dhe zogjtë një banori nga fshati Pantinë e Vushtrrisë. Ai thotë se nga kafshimi i qenve endacakë rreth 80 shpezë i kanë ngordhur, ...

Vushtrri, qentë endacakë mbysin rreth 80 shpezë

Botasot - 12.07.2019

Disa qenë endacakë ia kanë mbytur pulat, qurat dhe zogjtë një banori nga fshati Pantinë e Vushtrrisë. Ai thotë se nga kafshimi i qenve endacakë rreth 80 shpezë i kanë ngordhur.