TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

E çuan për ta bërë synet, vogëlushi hipën në kulm të spitalit nga frika

Gazeta Express - 12.07.2019

Një djalë 5 vjeç në Indonezi hipi në kulmim e një klinike mjekësore dhe refuzoi të zbriste, pasi prindërit e çuan për ta bërë synet. Vogëlushi iku nga klinika dhe u ngjit në çatinë e ndërtesës ku ...

Qëndroi dy orë në kulmin e spitalit ku e dërguan për ta bërë synet, vetëm një person arriti ta bindë që të zbriste

Telegrafi - 11.07.2019

Vogëlushi pesëvjeçar, që e dërguan në një spital në Java të Indonezisë për ta bërë synet, është frikësuar aq shumë, sa që ka hipur në kulm dhe ka qëndruar dy orë.

E çuan për ta bërë synet, vogëlushi hipën në kulm të spitalit nga frika

Zeri - 12.07.2019

Një djalë 5 vjeç në Indonezi hipi në kulmim e një klinike mjekësore dhe refuzoi të zbriste, pasi prindërit e çuan për ta bërë synet. Vogëlushi iku nga klinika dhe u ngjit në çatinë e ndërtesës ku ...

Qëndroi në kulm për të mos u bërë synet, vetëm një njeri arriti ta bind

Shqipmedia - 12.07.2019

Vogëlushi qëndroi dy orë në kulmin e spitalit Pesëvjeçari, të cilin prindërit e tij e dërguan në spital në Indonezisë për ta bërë synet, është frikësuar aq shumë, sa që ka hipur në kulm dhe ka ...

FOTO: E dërguan për ta bërë synet, nga frika qëndron dy orë në çatinë e spitalit

Gazeta Tema - 12.07.2019

Një vogëlush pesëvjeçar, që e dërguan në një spital në Java të Indonezisë për ta bërë synet, është frikësuar aq shumë, sa hipi në çatinë e kinikës dhe qëndroi dy orë aty.

E çuan për ta bërë synet, vogëlushi hipën në kulm të spitalit nga frika

Botasot - 12.07.2019

Një djalë 5 vjeç në Indonezi hipi në kulmim e një klinike mjekësore dhe refuzoi të zbriste, pasi prindërit e çuan për ta bërë synet. Vogëlushi iku nga klinika dhe u ngjit në çatinë e ndërtesës ku ...

E çuan për ta bërë synet, vogëlushi hipën dy orë mbi çatinë e spitalit deri sa erdhi mësuesja

Albeu.com - 12.07.2019

Një vogëlush pesëvjeçar, që e dërguan në një spital në Java të Indonezisë për ta bërë synet, është frikësuar aq shumë, sa hipi në çatinë e klinikës dhe qëndroi dy orë aty.

Një djalë 5 vjeç në Indonezi, hipi në kulmin e një klinike mjekësore, nga frika për tu bërë synet

Lajmi.net - 13.07.2019

Vogëlushi iku nga klinika dhe u ngjit në çatinë e ndërtesës ku ishte duke qëndruar, duke refuzuar që të zbriste për dy orë. Dr. Anik Sutari tha se kurrë nuk kishte parë diçka të tillë, prej se punon ...