TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shqiptarët e Plavë-Gucisë, filluan aksionin humanitar për të ndihmuar Shqipërinë

Ina - 02.12.2019

Shqiptarët nga Plava dhe Gucia, filluan sot mbledhjen e të hollave për familjet e prekura nga termeti në Shqipëri. Mbledhja e të hollave është duke u bërë në Plavë, pranë Shtëpisë së Kulturës, si dhe në GUCI në lokacionin METRO caffe bar, ku janë të ...

Edhe shqiptarët e Plavë-Gucisë mbledhin ndihma për të dëmtuarit nga tërmeti në Shqipëri

Koha.net - 02.12.2019

Shqiptarët nga Plava dhe Gucia kanë vazhduar mbledhjen e ndihmave për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri. Mbledhja e të hollave është duke u bërë në Plavë, pranë Shtëpisë së Kulturës, si dhe në Guci në lokacionin Metro caffe bar, ku janë të ...