TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kamçev dhe Mijallkov e kanë mashtruar Kiraca Trajkovën që t’i shet aksionet në “Fershped”

Portalb - 12.02.2019

Hetimi i Prokurorisë Speciale Publike (PSP) për rastin “Perandoria” në të cilin të dyshuar kryesor janë biznesmeni i afërt me VMRO-DPMNE-në, Jordan Kamçev dhe ish drejtori i Policisë Sekrete, Sasho ...

PSP: Kamçev dhe Mijalkov kanë pastruar paratë nëpër “ofshor” kompani

Alsat - 12.02.2019

PSP ka vazhduar me zbulimin e detajeve në rastin “Imperia” ku të akuzuar janë ish-shefi I DSK-së Sasho Mijallkov dhe biznesmeni Orce Kamçev. Pas tre muajve hetim, PSP ka arritur të sigurojë një numër ...

PSP: Në qendër të hetimeve janë 15 kompani të cilat janë themeluar ose janë në pronësi të kompanive të huaja

Telegrafi - 12.02.2019

Prokuroria Speciale Publike forcon hetimet rreth Orçe Kamçevit dhe Sasho Mijallkovit për lëndën e PSP-së “Perandoria”, përcjell Telegrafi Maqedoni. Pas tre muaj hetime, PSP zbulon se ka një numër të ...

Kamçev dhe Mijallkov e kanë mashtruar Kiraca Trajkovës që t’i shet aksionet në “Fershped”

Botasot - 12.02.2019

Hetimi i Prokurorisë Speciale Publike (PSP) për rastin “Perandoria” në të cilin të dyshuar kryesor janë biznesmeni i afërt me VMRO-DPMNE-në, Jordan Kamçev dhe ish drejtori i Policisë Sekrete, Sasho ...

PSP: Kamçev dhe Mijalkov kanë pastruar paratë nëpër “ofshor” kompani

Almakos - 12.02.2019

PSP ka vazhduar me zbulimin e detajeve në rastin “Imperia” ku të akuzuar janë ish-shefi I DSK-së Sasho Mijallkov dhe biznesmeni Orce Kamçev. Pas tre muajve hetim, PSP ka arritur të sigurojë një numër ...

Specialja zbulon skemën e larjes së parave nga Mijallkovi…

Ina - 12.02.2019

Prokuroria Speciale Publike forcon hetimet rreth Orçe Kamçevit dhe Sasho Mijallkovit për lëndën e PSP-së “Perandoria”. Pas tre muaj hetime, PSP zbulon se ka një numër të madh të dëshmive materiale, ...

PSP: Kamçev dhe Mijalkov kanë pastruar paratë nëpër “ofshor” kompani

Lajm - 12.02.2019

PSP ka vazhduar me zbulimin e detajeve në rastin “Imperia” ku të akuzuar janë ish-shefi I DSK-së Sasho Mijallkov dhe biznesmeni Orce Kamçev. Pas tre muajve hetim, PSP ka arritur të sigurojë një numër ...

PSP: Në qendër të hetimeve janë 15 kompani të cilat janë themeluar ose janë në pronësi të kompanive të huaja

Botasot - 12.02.2019

Prokuroria Speciale Publike informon se ka forcuar hetimet rreth Orce Kamçevit dhe Sasho Mijallkovit për lëndën e “Perandoria”. Pas tre muajve hetime, PSP zbulon se ka një numër të madh të dëshmive ...

Kamçev dhe Mijalkov kanë pastruar paratë nëpër “ofshor” kompani

Ina - 12.02.2019

PSP ka vazhduar me zbulimin e detajeve në rastin “Imperia” ku të akuzuar janë ish-shefi I DSK-së Sasho Mijallkov dhe biznesmeni Orce Kamçev. Pas tre muajve hetim, PSP ka arritur të sigurojë një numër ...

PSP: Kamçev dhe Mijalkov kanë pastruar paratë nëpër “ofshor” kompani

Flaka - 12.02.2019

PSP ka vazhduar me zbulimin e detajeve në rastin “Imperia” ku të akuzuar janë ish-shefi I DSK-së Sasho Mijallkov dhe biznesmeni Orce Kamçev. Pas tre muajve hetim, PSP ka arritur të sigurojë një numër ...

PSP: Kamçev dhe Mijalkov kanë pastruar paratë nëpër “ofshor” kompani

Tetova Sot - 12.02.2019

PSP ka vazhduar me zbulimin e detajeve në rastin “Imperia” ku të akuzuar janë ish-shefi I DSK-së Sasho Mijallkov dhe biznesmeni Orce Kamçev. Pas tre muajve hetim, PSP ka arritur të sigurojë një numër ...