TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Blerim Reka: Kritika intelektuale nuk është e mjaftueshme, për ndryshim duhet edhe luftë politike

Portalb - 14.03.2019

Kandidati për president Blerim Reka, pjesën më të madhe të karrierës e kaloi në Prishtinë, ku ka lënë vulën e tij në ndërtimin e institucioneve të Kosovës.

Porosia e Blerim Rekës për votuesit e BDI-së

Ina - 15.03.2019

Kandidati i pavarur për President, Blerim Reka në një intervistë për emisionin Jeta në Kosovë me Jeta Xharën ka shpalosur vizionin e tij për të qenë President i ardhshem i Maqedonisë.

Doktori nga Kumanova: Ja pse do ta votoj Blerim Rekën

Ina - 14.03.2019

Rexhail Ramadani Une ne keto zgjedhje presidenciale do ta mbeshtes kandidatin Prof. Blerim Reka I cili eshte ne avantazh nga kandidatet tjere. Qofte Z.Blerim Reka apo ndonje personalitet tjeter do te ...

Kandidati shqiptar për President, Blerim Reka takon shefin e OSBE në Shkup, Klemens Koja

Botasot - 14.03.2019

Kandidati i pavarur i mbështetur nga dy partitë opozitare shqiptare, ASH dhe Lëvizja BESA, Blerim Reka sot ka zhvilluar një takim me shefin e OSBE-së në Shkup, Ambasadorin Klemens Koja.

Qytetari maqedonas: Unë do ta votoj Blerim Rekën (VIDEO)

Lajm - 13.03.2019

“Unë do të votoj për një kandidatë shqiptar, ai është Blerim Reka”. Kështu është shrehur një qytetar maqedonas gjatë një ankete që ka zhvilluar ekipi portalit Lajm.tv në prag të zgjedhjeve ...

Porosia e Blerim Rekës për votuesit e BDI-së: Votoni me zemër! (VIDEO)

Tetova Sot - 15.03.2019

Kandidati i pavarur për President, Blerim Reka në një intervistë për emisionin Jeta në Kosovë me Jeta Xharën ka shpalosur vizionin e tij për të qenë President i ardhshem i Maqedonisë.

Qytetari maqedonas: Unë do ta votoj Blerim Rekën

Ina - 13.03.2019

Unë do të votoj për një kandidatë shqiptar, ai është Blerim Reka”. Kështu është shrehur një qytetar maqedonas gjatë një ankete që ka zhvilluar ekipi portalit Lajm në prag të zgjedhjeve presidenciale ...