TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zvicrës së shpejti do t`i duhen 500 mijë punëtorë, kryesisht në “profesionet e grave”

Alsat - 12.07.2019

Zvicra së shpejti do të ketë mungesë të madhe të fuqisë punëtore. Në 10 deri 20 vjetët e ardhshme ajo do të ketë nevojë për 300 deri në 500 mijë punëtorë të rinj, që nuk ka mundësi të rekrutohen në ...

Zvicra hap 500 mijë vende pune, përparësi kanë femrat: Profesionet që kërkohen…

Gazeta Express - 12.07.2019

Zvicra së shpejti do të ketë mungesë të madhe të fuqisë punëtore. Në 10 deri 20 vjetët e ardhshme ajo do të ketë nevojë për 300 deri në 500 mijë punëtorë të rinj, që nuk ka mundësi të rekrutohen në ...

Zvicra hap 500 mijë vende pune, përparësi kanë femrat dhe këto profesione

Tetova Sot - 12.07.2019

Zvicra së shpejti do të ketë mungesë të madhe të fuqisë punëtore. Në 10 deri 20 vjetët e ardhshme ajo do të ketë nevojë për 300 deri në 500 mijë punëtorë të rinj, që nuk ka mundësi të rekrutohen në ...