TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Venë dhe verë” në Golem, Klosi: Festat lokale promovojnë produktet shqiptare

ABC News - 14.08.2019

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit i bën thirrje tur operatorëve të përfshijnë festat lokale në ofertat e tyre turistike. Blendi Klosi ishte në Golem ku mori pjesë në festën “Venë dhe Verë”.

“Venë dhe verë”, festa lokale në shëtitoren e Golemit

RTSH - 14.08.2019

“Venë dhe verë” kështu quhet festa lokale në Golem që mblodhi bashkë dhjetëra kantina të zonës së Shqipërisë së mesme dhe qindra turistë, të cilët degustuan shijen e verës shqiptare.