TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Paraja” zhvendos edhe akujt

Durres Lajm - 11.07.2019

Mjafton të kesh para dhe nuk ka asgjë të pamundur. Miliarderi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, kërkon të bëjë diçka që as nuk ishte menduar më parë.

Miliarderi sjell akullin nga Antarktida në Emirate

Lajmi.net - 11.07.2019

E gjithë kjo do i kushtojë atij përreth 80 milionë dollarë. Qëllimi i tij është për ta parë nëse është e mundur që të transferohet një akullnaje në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA), në mënyrë që t’u ...

Plani i çmendur: Miliarderi nga Antarktida sjell akullin në Emirate

Botasot - 10.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.

Akulli i Antarktidës transportohet në Arabi

Mapo - 12.07.2019

Miliarderi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, kërkon të bëjë diçka që as nuk ishte menduar më parë. Të dërgojë akull nga Antarktida në vendin e tij.

Miliarderi arab synon që nga Antarktida të transferoj 8,800 milje akull në Emirate

Telegrafi - 10.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.

“Paraja” zhvendos edhe akujt

Botasot - 12.07.2019

Mjafton të kesh para dhe nuk ka asgjë të pamundur. Miliarderi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, kërkon të bëjë diçka që as nuk ishte menduar më parë.

Plani i çmendur: Miliarderi nga Antarktida sjell akullin në Emirate

Tetova Sot - 10.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.

Plan i çmendur, sheiku arab do sjellë akullin nga Antarktida në Emiratet Arabe

Flaka - 10.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.

Miliarderi nga Antarktida sjell akullin në Emirate

Koha.net - 11.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.

Plani i çmendur: Miliarderi nga Antarktida sjell akullin në Emirate

Ina - 11.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.

Miliarderi arab synon që nga Antarktida të transferoj 8,800 milje akull në Emirate

Zhurnal - 11.07.2019

Investitori dhe sipërmarrësi nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Abdulla Alshehi, planifikon të transferojë kalimin e akullit në Afrikën e Jugut ose Australi deri në fund të vitit.