TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Financial Times: BE nuk guxon të heq dorë nga Ballkani

Botasot - 15.05.2019

Bashkimi Evropiane (BE) nuk do të duhej të heq dorë nga Ballkani, ndërsa mospërmbushjen e premtimit për anëtarësim mund të dobësojnë, rrymat matura dhe reformave në regjion” ka vlerësuar gazeta ...

Ora e Evropës: BE-ja drejt një gabimi të ri historik në Ballkan

Gazeta Express - 15.05.2019

Premtimet e thyera për anëtarësim do të dëmtojnë të moderuarit dhe reformatorët në rajon. Në fillimin e luftërave jugosllave më 1991, Jacques Poos, atëherë ministrër i jashtëm i Luksemburgut, ...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

Alsat - 15.05.2019

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times.

Ora e Europës – BE drejt një gabimi të ri historik në Ballkan

Botasot - 15.05.2019

Premtimet e thyera për anëtarësim do të dëmtojnë të moderuarit dhe reformatorët në rajon. Në fillimin e luftërave jugosllave më 1991, Jacques Poos, atëherë ministrër i jashtëm i Luksemburgut, ...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

Telegrafi - 15.05.2019

Bashkimi Evropian nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan gazeta britanike “Financial ...

Ora e Europës – BE drejt një gabimi të ri historik në Ballkan

Zeri - 15.05.2019

Premtimet e thyera për anëtarësim do të dëmtojnë të moderuarit dhe reformatorët në rajon. Në fillimin e luftërave jugosllave më 1991, Jacques Poos, atëherë ministrër i jashtëm i Luksemburgut, ...

“Financial Times”: Nëse BE i mbyll derën Tiranës, do ndezë nacionalizmin shqiptar dhe mund të ringjallet ideja e ...

Gazeta Tema - 15.05.2019

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”.

Paralajmërimi i “Financial Times”: Nëse BE i mbyll derën Tiranës, do ringjallë idenë e “Shqipërisë së Madhe”

Java News - 15.05.2019

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”.

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

Tetova Sot - 15.05.2019

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times.

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

Flaka - 15.05.2019

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times.

“Financial Times”: BE-ja mund të bëjë gabim historik në Ballkan

Zeri - 16.05.2019

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times.