TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoxhaj: Ndarja e korrigjimi i kufijve nuk janë në tavolinë

Telegrafi - 11.01.2019

Ndarja e Kosovës apo korrigjimi i kufijve për një kohë ishte temë shumë e përfolur dhe e kritikuar, një gjë që ishte propozuar nga presidenti Hashim Thaçi. Zv.kryeministri Enver Hoxhaj.

Hoxhaj: Ndarja e korrigjimi i kufijve nuk janë në tavolinë

Almakos - 11.01.2019

Ndarja e Kosovës apo korrigjimi i kufijve për një kohë ishte temë shumë e përfolur dhe e kritikuar, një gjë që ishte propozuar nga presidenti Hashim Thaçi. Zv.kryeministri Enver Hoxhaj.