TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vogel: Pranimi formal i Kosovës përherë ka qenë qëllimi i fundit i BE-së

Botasot - 22.10.2019

Anëtari i Këshillit për Politikë dhe demokratizim dhe eksperti i politikës së jashtme të BE-së Tobi Vogel ka thënë se pranimi formal i Kosovës përherë ka qenë qëllimi i fundit , por publikisht qëllim ...

Vogel: Njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi final i BE-së

Botasot - 22.10.2019

Anëtari i Këshillit për Politikën e Demokratizimit dhe eksperti i politikës së jashtme të BE-së Toby Vogel thotë se njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi përfundimtar, por publikisht i ...

Vogel: Njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi final i BE-së

Zeri - 22.10.2019

Anëtari i Këshillit për Politikën e Demokratizimit dhe eksperti i politikës së jashtme të BE-së Toby Vogel thotë se njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi përfundimtar, por publikisht i ...

Vogel: Njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi final i BE-së

Top Channel - 22.10.2019

Anëtari i Këshillit për Politikën e Demokratizimit dhe eksperti i politikës së jashtme të BE-së Toby Vogel thotë se njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi përfundimtar, por publikisht i ...

Vogel: Njohja zyrtare e Kosovës nga Serbia ka qenë gjithmonë qëllimi final i BE-së

Lajmi.net - 22.10.2019

Anëtari i Këshillit për Politikën e Demokratizimit dhe eksperti i politikës së jashtme të BE-së, Toby Vogel, thotë se njohja zyrtare e Kosovës ka qenë gjithmonë qëllimi përfundimtar, por publikisht i ...

Vogel: Njohja formale e Kosovës nga Serbia, qëllimi final i BE-së

Telegrafi - 22.10.2019

Ai më tej ka sqaruar se çdo rezultat i dialogut Beograd-Prishtinë, që nënkupton më pak se njohje, do të dërgonte një sinjal se pavarësia e Kosovës është “e kushtëzuar dhe e paplotë”.