TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tjetër rekord i zi, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pagat më të ulëta në rajon

BalkanWeb - 10.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Koha.net - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Gazeta Express - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Zhurnal - 09.09.2019

Shkup, 9 shtator – Zhurnal.mk – Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Përskaj premtimeve, Maqedonia e Veriut mbetet me rroga më të ulëta në rajon

Flaka - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon, ja kush prinë

Alsat - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me pagën më të ulët mesatare në rajon

Telegrafi - 09.09.2019

Sipas të dhënave më të reja zyrtare, pagat më të larta mesatare në rajon i ka Sllovenia dhe Kroacia, ndërsa më të ulëta janë në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

INSTAT: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pagat më të ulëta në rajon

Flaka - 10.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

INSTAT: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pagat më të ulëta në rajon

Tetova Sot - 10.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon, ja kush prinë

Tetova Sot - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia me rroga më të ulëta në rajon

Albeu.com - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Zeri - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Tetova Sot - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Lajmi.net - 09.09.2019

Rroka mesatare mujore në Slloveni arrin 1108 euro dhe kjo edhe rroga e vetme në rajon që kalon shifrën magjike të 1000 eurove. Rroga mesatare në Slloveni është dyfish më e lartë se te të gjitha ...

Maqedonia e Veriut me rroga më të ulëta në rajon

Botasot - 09.09.2019

Sipas statistikave më të reja zyrtare, rrogat mesatare më të larta në rajon janë në Slloveni dhe Kroaci, ndërsa më të ulëta në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.

Maqedonia e Veriut me pagën më të ulët mesatare në rajon

Botasot - 09.09.2019

Sipas të dhënave më të reja zyrtare, pagat më të larta mesatare në rajon i ka Sllovenia dhe Kroacia, ndërsa më të ulëta janë në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Serbi.