TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prej sot, nga Shkupi deri në Beograd do të udhëtohet për 3 orë

Ina - 15.05.2019

Sot, me 15 maj (e mërkurë), do të lëshohet aksi jugor i Korridorit 10 drejt Maqedonisë së veriut dhe Greqisë afër Grykës së Gërdelicës. Me hapjen e aksit afër Grykës së Gërdelicës, Serbia përmes ...

Prej sot, nga Shkupi deri në Beograd do të udhëtohet për 3 orë

Antpress - 15.05.2019

Sot, me 15 maj (e mërkurë), do të lëshohet aksi jugor i Korridorit 10 drejt Maqedonisë së veriut dhe Greqisë afër Grykës së Gërdelicës. Me hapjen e aksit afër Grykës së Gërdelicës, Serbia përmes ...

Prej sot, nga Shkupi deri në Beograd do të udhëtohet për 3 orë

Tetova Sot - 15.05.2019

Sot do të lëshohet aksi jugor i Korridorit 10 drejt Maqedonisë së veriut dhe Greqisë afër Grykës së Gërdelicës. Me hapjen e aksit afër Grykës së Gërdelicës, Serbia përmes Korridorit 10 tërësisht do ...