TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fara pjepri për rigjenerimin e veshkave

Botasot - 14.08.2019

Që në lashtësi farat e pjeprit janë përdorur si një nga kurat më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E tek farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e lira.

Si nuk i kemi ditur më parë/ Pjepri fruti me veti kuruese çudibërëse, njihuni me sëmundjet që lufton, duke filluar nga ...

SOT - 14.08.2019

Pjepri që është një nga frutat më freskues të verës ka shumë varietete, por vlerat ushqyese nuk ndryshojnë shumë mes llojeve të ndryshme. Pjepri është i pasur me ujë, sheqer natyral, ka pak kalori ...

Fara pjepri për rigjenerimin e veshkave

Alsat - 14.08.2019

Që në lashtësi farat e pjeprit janë përdorur si një nga kurat më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E tek farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e lira.

Fara pjepri për rigjenerimin e veshkave

Zhurnal - 14.08.2019

Që në lashtësi farat e pjeprit janë përdorur si një nga kurat më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E tek farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e lira.

Farat e pjeprit të dobishme për veshkat

Albeu.com - 14.08.2019

Që në lashtësia farat e pjeprit janë përdorur si një nga mjekimet më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E te farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e ...

Farat e pjeprit, të dobishme për veshkat

Gazeta Express - 14.08.2019

Që në lashtësia farat e pjeprit janë përdorur si një nga mjekimet më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E te farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e ...

Farat e pjeprit, të dobishme për veshkat

Tetova Sot - 15.08.2019

Që në lashtësia farat e pjeprit janë përdorur si një nga mjekimet më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E te farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e ...

Farat e pjeprit dhe dobitë e saj me shëndetin

BalkanWeb - 15.08.2019

Që në lashtësia farat e pjeprit janë përdorur si një nga mjekimet më të mira për shëndetin e veshkave. Vitamina E te farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e lira.