TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vjen reagimi i Kastratit, pas sulmit ndaj tij

Botasot - 12.06.2019

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, gjatë ditës së sotme ishte sulmuar me vezë në fshatin Hodonc, kjo ndodhi teksa pati takim me disa banorë të këtij fshati për reformat.

Qytetarët në Hodonoc sulmojnë me vezë kryetarin Kastrati

Koha.net - 12.06.2019

Është sulmuar me vezë vetura e kryetarit të Kamenicës, Qëndron Kastrati, në fshatin Hodonoc. Sipas “TV Kamenicës”, qytetarët e kanë sulmuar me vezë dhe i kanë barrikaduar rrugën afër shkollës në ...

Sulmohet Qëndron Kastrati, në Hodonovc të Kamenicës refuzohet mbyllja e shkollës

Gazeta Express - 12.06.2019

Reformat në arsim në Komunën e Kamenicës përveç nga partitë politike nuk po priten mirë as nga qytetarët. Në një diskutim publik që ka organizuar komuna në fshatin Hodonovc është sulmuar kryetari ...

Vjen reagimi i Kastratit, pas sulmit ndaj tij

Gazeta Express - 12.06.2019

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, gjatë ditës së sotme ishte sulmuar me vezë në fshatin Hodonc, kjo ndodhi teksa pati takim me disa banorë të këtij fshati për reformat.

Reformat në arsim, qytetarët e gjuajnë me vezë makinën e Qëndron Kastratit

Botasot - 12.06.2019

Reformat në arsim në Komunën e Kamenicës përveç nga partitë politike nuk po priten mirë as nga qytetarët. Në një diskutim publik që ka organizuar komuna në fshatin Hodonovc është sulmuar kryetari ...

Pas sulmit me vezë reagon Qëndron Kastrati: Kishin keqpërdorur fëmijët për të gjuajtur

Lajmi.net - 12.06.2019

Pas kësaj me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka reaguar Kastrati i cili ka thënë se i vjen keq që fëmijët janë duke u përdorur sipas tij për akte të tilla.

Sulmohet Qëndron Kastrati

Zeri - 12.06.2019

Reformat në arsim në Komunën e Kamenicës përveç nga partitë politike nuk po priten mirë as nga qytetarët. Në një diskutim publik që ka organizuar komuna në fshatin Hodonovc është sulmuar kryetari ...

Pas sulmit ndaj tij, reagon Qendron Kastrati

Zeri - 12.06.2019

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka reaguar pas sulmit me vezë në fshatin Hodonoc, si shenjë proteste për diskutimet për atë që Kastrati po e quan reformë në arsim.

Qëndron Kastrati sulmohet në Hodonoc të Kamenicës, refuzohet mbyllja e shkollës (Video)

Telegrafi - 12.06.2019

Reformat në arsim në Komunën e Kamenicës përveç nga partitë politike nuk po priten mirë as nga qytetarët. Në një diskutim publik, që ka organizuar komuna në fshatin Hodonoc, është sulmuar kryetari i ...

U sulmua me vezë, Kastrati thotë se do të vazhdojë me reformën, i gatshëm të paguaj çdo çmim

Telegrafi - 13.06.2019

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka reaguar pas sulmit që i është bërë dje në fshatin Hodonoc, derisa ishte duke diskutuar me prindërit, nxënësit dhe banorët e fshatit për reforma në ...

Sulmohet Qëndron Kastrati

Zhurnal - 12.06.2019

Në një diskutim publik që ka organizuar komuna në fshatin Hodonovc është sulmuar kryetari Qëndron Kastrati. Në një video shihen qytetarë të cilët po e gjuajnë me vezë makinën e kryetarit Kastrati.

Sulmohet Qëndron Kastrati

Lajmi.net - 12.06.2019

Në një diskutim publik që ka organizuar komuna në fshatin Hodonovc është sulmuar kryetari Qëndron Kastrati. Në një video shihen qytetarë të cilët po e gjuajnë me vezë makinën e kryetarit Kastrati.