TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Këto pamje tregojnë se mallrat serbe vazhdojnë të importohen në Kosovë edhe pas taksës 100%

Botasot - 12.01.2019

Taksa 100% e vendosur nga ana e Qeverisë së Kosovës, për mallrat serbe nuk po funksionon si duhet. Kjo për shkak se kontrabandimi me mallra në veri të Kosovës po ndodh edhe më shumë pas kësaj takse.

Ky është çmimi i naftës në veri

Zeri - 12.01.2019

0.99 euro-cent kushton një litër naftë në veri të Kosovës. Mbrëmjen e kaluar emisioni “Drejtësia në Kosovë”, transmetoi hulumtimin e lidhjes mes policisë dhe kontrabandistëve në veri të Kosovës.

Këto pamje tregojnë se mallrat serbe vazhdojnë të importohen në Kosovë edhe pas taksës 100%

Shqipmedia - 14.01.2019

Taksa 100% e vendosur nga ana e Qeverisë së Kosovës, për mallrat serbe nuk po funksionon si duhet. Kjo për shkak se kontrabandimi me mallra në veri të Kosovës po ndodh edhe më shumë pas kësaj takse.

Nafta në veri kushton më pak se një euro

Lajmi.net - 12.01.2019

0.99 euro-cent kushton një litër naftë në veri të Kosovës. Mbrëmjen e kaluar emisioni “Drejtësia në Kosovë”, transmetoi hulumtimin e lidhjes mes policisë dhe kontrabandistëve në veri të Kosovës.

Nafta në veri, më pak se një euro

Botasot - 12.01.2019

0.99 euro-cent kushton një litër naftë në veri të Kosovës. Mbrëmjen e kaluar emisioni “Drejtësia në Kosovë”, transmetoi hulumtimin e lidhjes mes policisë dhe kontrabandistëve në veri të Kosovës.