TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aleanca për Shqiptarët kërkoi marrëveshje të re “Przhino” në RMV (VIDEO)

Portalb - 13.08.2019

Aleanca për Shqiptarët vlerëson se rasti “Reket” ka goditur në masë të madhe shpresën e qytetarëve për një sistem drejtësie të pavarur, profesional që do t’i paraprinte veprimeve joligjore dhe do të ...

Aleanca për shqiptarët: Jemi dëshmitarë se gjyqësia dhe politika janë në bashkëpunim të ndërsjelltë

Medial - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Prokuroria Speciale publike ishte shpresa e fundit në shtet se njëherë e përgjithmonë gjyqësia do të fillojë të ndahet nga politika dhe do të jetë trup profesional i ...

ASH del me kërkesat e saj për zgjidhjen e krizës pas rastit “Reket”

Ina - 13.08.2019

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri sot përmes një konference ka shpalosur kërkesat e partisë së tyre lidhur me krizën e krijuar dhe rrënimin e sistemit të drejtësisë, informon INA.

ASH del me propozime për zgjidhjen e krizës pas rastit “Reket”

Zhurnal - 13.08.2019

Shkup, 13 gusht zhurnal.mk – Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri sot përmes një konference ka shpalosur kërkesat e partisë së tyre lidhur me krizën e krijuar dhe rrënimin e sistemit të ...

ASH del me kërkesat e saj për zgjidhjen e krizës pas rastit “Reket”

Flaka - 13.08.2019

Nënkryetari i Aleancës për Shqiptarët, Elmi Aziri sot përmes një konference ka shpalosur kërkesat e partisë së tyre lidhur me krizën e krijuar dhe rrënimin e sistemit të drejtësisë.