TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zgjedhjet do të duhej ta këndellnin shoqërinë dhe pushtetin e çorientuar

Gazeta Express - 14.08.2019

Analisti politik Shkëlzen Maliqi ka thënë se dorëheqja e kryeministrit dhe zgjedhjet e parakohshme çojnë drejt një kthese shpresëdhënëse politike. Ai ka theksuar se zgjedhjet do të duhej ta ...

“Zgjedhjet e parakohshme çojnë drejt një kthese shpresëdhënëse”

Lajmi.net - 14.08.2019

Ai ka theksuar se zgjedhjet do të duhej ta këndellnin shoqërinë dhe pushtetin e çorientuar. Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Maliqi ka deklaruar se në këto zgjedhje duhet të dalim ...

Shkëlzen Maliqi: Zgjedhjet e parakohshme çojnë drejt një kthese shpresëdhënëse politike

Medial - 14.08.2019

Analisti politik Shkëlzen Maliqi ka thënë se dorëheqja e kryeministrit dhe zgjedhjet e parakohshme çojnë drejt një kthese shpresëdhënëse politike. Ai ka theksuar se zgjedhjet do të duhej ta ...

Shkëlzen Maliqi: Zgjedhjet e parakohshme çojnë drejt një kthese shpresëdhënëse politike

Zhurnal - 14.08.2019

Prishtinë, 14 gusht – Analisti politik Shkëlzen Maliqi ka thënë se dorëheqja e kryeministrit dhe zgjedhjet e parakohshme çojnë drejt një kthese shpresëdhënëse politike.