TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Të shikosh futboll është mirë për shëndetin: Shkencëtarët thonë se është njësoj si të bëni ushtrime për 90 minuta

Gazeta Express - 14.08.2019

Shkencëtarët nga Universiteti Leeds kanë analizuar gjendjen psikike dhe fizike të 25 fansave të futbollit gjatë tri ndeshjeve shumë të rëndësishme të futbollit.

Shkenca: Përcjellja e ndeshjeve të futbollit mund të përmirësojë zemrën tuaj

Lajmi.net - 13.08.2019

Në një studim të fundit, të realizuar nga Universiteti i Leeds, ka konfirmuar se shikimi i futbollit ka një ndikim pozitiv në shëndet, transmeton lajmi.net.

Studimi i fundit: Futbolli është i mirë për shëndetin

Gazeta Express - 13.08.2019

A ke shikuar ndonjëherë më shumë futboll sesa që duhet? Sipas një studimi të fundit, përcjellja e ndeshjeve të futbollit është në fakt një gjë e mirë për shëndetin tuaj.

Sipas shkencës, ndjekja e ndeshjeve të futbollit përmirëson zemrën

Albeu.com - 13.08.2019

Shuplaka të dorës të djersitura, nervozë dhe përzierje janë disa nga simptomat që shkaktohen nga shikimi i futbollit. Në një studim të fundit, të realizuar nga Universiteti i Leeds , ka konfirmuar se ...