TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Amazon hap mbi 30 mijë vende të reja pune

Telegrafi - 11.09.2019

Amazon po shton personelin e saj me plot 30 mijë vende të reja pune dhe për të ndihmuar në përmbushjen e këtij qëllimi dhe kompania po planifikon të organizojë ditët e karrierës në gjashtë qytete në ...

Amazona po shpyllëzohet, deri në fund të vitit 10 mijë kilometra pyll do zhduken

Lajmi.net - 11.09.2019

Situata në pyllin më të madh tropikal të globit është katastrofike: brenda vitit, niveli i shpyllëzimit në mushkërinë e botës është rritur me 300%, duke i shtyrë autoritetet të japin alarmin.

Amazona po shpyllëzohet, deri në fund të vitit 10 mijë kilometra pyll do zhduken

Top Channel - 10.09.2019

Deri në fund këtij viti, bimësia në një sipërfaqe prej 10 mijë kilometrash katrorë në Amazonë rrezikon të shkatërrohet krejtësisht. Situata në pyllin më të madh tropikal të globit është katastrofike: ...

Amazona po shpyllëzohet, deri në fund të vitit 10 mijë kilometra pyll do zhduken

Botasot - 10.09.2019

Deri në fund këtij viti, bimësia në një sipërfaqe prej 10 mijë kilometrash katrorë në Amazonë rrezikon të shkatërrohet krejtësisht. Situata në pyllin më të madh tropikal të globit është katastrofike: ...