TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

​Facebook bllokon qindra llogari false me qëllim influencimin e zgjedhjeve

Telegrafi - 16.05.2019

Facebook ka hequr 265 llogari, faqe dhe grupe nga platformat e veta sociale Instagram dhe Facebook, duke u shprehur se materiali i publikuar ka qenë një përpjekje për të influencuar zgjedhjet në ...

Facebook fshin qindra llogari të lidhura me një kompani izraelite

BalkanWeb - 16.05.2019

Kompania Facebook njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Sipas njoftimit, llogaritë janë fshirë nga platforma e Facebook-ut dhe Instagramit.

Facebook bllokon qindra llogari false

Zeri - 16.05.2019

Facebook ka hequr 265 llogari, faqe dhe grupe nga platformat e veta sociale Instagram dhe Facebook, duke u shprehur se materiali i publikuar ka qenë një përpjekje për të influencuar zgjedhjet në ...

Facebook fshin qindra llogari të lidhura me një kompani izraelite

Botasot - 16.05.2019

Kompania Facebook njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Sipas njoftimit, llogaritë janë fshirë nga platforma e Facebook-ut dhe Instagramit.

Influencimi në zgjedhje/ “Facebook” bllokon qindra llogari false

Java News - 16.05.2019

Facebook ka hequr 265 llogari, faqe dhe grupe nga platformat e veta sociale Instagram dhe Facebook, duke u shprehur se materiali i publikuar ka qenë një përpjekje për të influencuar zgjedhjet në ...

Facebook fshin qindra llogari të lidhura me një kompani izraelite

Tetova Sot - 16.05.2019

Kompania Facebook njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Sipas njoftimit, llogaritë janë fshirë nga platforma e Facebook-ut dhe Instagramit.

Facebook fshin 265 llogari në Izrael

Top Channel - 17.05.2019

Facebook u njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Nga sa pohon gjiganti i teknologjisë, profilet janë hequr si nga platforma e tij, ashtu dhe ...

Facebook eliminon qindra llogari të një kompanie Izraelite

Medial - 17.05.2019

Kompania Facebook njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Sipas njoftimit, llogaritë janë fshirë nga platforma e Facebook-ut dhe Instagramit.

Facebook fshin 265 llogari në Izrael

Gazeta Tema - 17.05.2019

Nga sa pohon gjiganti i teknologjisë, profilet janë hequr si nga platforma e tij, ashtu dhe nga ajo Instagramit dhe arsyeja e një lëvizje të tillë është se prej llogarive në fjalë ka pasur “sjellje ...

Facebook eliminon qindra llogari të një kompanie Izraelite

PC World - 17.05.2019

Kompania Facebook njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Sipas njoftimit, llogaritë janë fshirë nga platforma e Facebook-ut dhe Instagramit.

Facebook fshin qindra llogari të lidhura me një kompani izraelite

Zeri - 18.05.2019

Kompania Facebook njoftoi se ka fshirë 265 llogari, faqe dhe grupe të lidhura me një kompani me bazë në Izrael. Sipas njoftimit, llogaritë janë fshirë nga platforma e Facebook-ut dhe Instagramit.