TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Eksodi i shqiptarëve të Kosovës në ’99-ën, është përkujtuar sot në Kukës

RTSH - 16.04.2018

Morinë e Kukësit; dogane e cila 19 vite më parë, u kthye në shpresë për karvanet e pafund me shqiptarë të Kosovës, dëbuar nga trojet etnike nga ushtria serbe e Millosheviçit.

Bexhet Pacolli “qytetar nderi”… kush?

Gazeta Tema - 16.04.2018

Nga Bedri Islami Bexhet Pacolli, zevendeskryeministër dhe ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës,qenka shpall qytetar nderi në Kukës. Pikërisht në rastin e përkujtimit të eksodit të madh të ...

Pacolli, thirrje qeverisë kosovare e shqiptare: Jini të kujdeshëm me Kukësin

Mapo - 16.04.2018

Ministri i jashtëm dhe zv/kryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli i ka bërë thirrje qeverisë shqiptare dhe asaj kosovare që të jenë të bashkuar për të siguruar mirëqenien e qytetarëve të Kukësit.

Bashkia e Kukësit nderon Pacollin, “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Nderi i Qarkut Kukës”

Kosova Live - 16.04.2018

Me rastin e shënimit të 19 vjetorit të eksodit kosovar në Kukës, ministrit të Jashtëm dhe zëvendëskryeministrit, Behgjet Pacolli, i janë dorëzuar dy tituj, ai “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Nderi i ...

Eksod ‘99, nisin aktivitetet në Kukës

ABC News - 16.04.2018

Zv/kryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli, u shpall “Qytetar Nderi” në Kukës. Këtë titull e mori nga Bashkia dhe Këshilli i Qarkut me rastin e 19-vjetorit të përkujtimit të Eksod ‘99.

Pacolli dekorohet me dy tituj nga Qarku i Kukësit

Koha.net - 16.04.2018

Sot, në 19 vjetorin e eksodit kosovar në Kukës, Ministrit të jashtëm dhe zëvendëskryeministrit, Behgjet Pacolli, i dorë​zohen nga Qarku i Kukësit dhe qyteti i njohur botërisht për mikpritjen, titujt ...

Dita e eksodit, në Kukës përkujtohet mikpritja e 19 viteve më parë

Lajmi.net - 16.04.2018

Sot në Kosovë përkujtohet 19 vjetori i fillimit të eksodit të shqiptarëve. Gjatë luftës rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni.

Bëhen 19 vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova

Almakos - 16.04.2018

Sot shënohet 19-vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe ...

Pacolli “Qytetar Nderi i Kukësit” në 19 vjetorin e eksodit

Lajmi.net - 16.04.2018

Në 19 vjetorin e eksodit kosovar në Kukës, ministrit të jashtëm dhe zëvendëskryeministrit, Behgjet Pacolli, iu dorëzuan sot nga Qarku i Kukësit titujt “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Nderi i Qarkut ...

Pacolli sot nderohet me titullin “Qytetar Nderi i Kukësit”

Telegrafi - 16.04.2018

Sot, në 19 vjetorin e eksodit kosovar në Kukës, ministrit të Jashtëm, Behgjet Pacolli, i dorë​zohen nga Qarku i Kukësit titujt “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Nderi i Qarkut Kukës”.

Mos i humbisni këto foto tronditëse: Kukësi përkujton eksodin kosovar

Mapo - 16.04.2018

Sot në Kosovë përkujtohet 19 vjetori i fillimit të eksodit të shqiptarëve. Gjatë luftës rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe Maqedoni.

Bëhen 19 vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova

Telegrafi - 16.04.2018

Sot shënohet 19-vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe ...

40 shtëpi botuese nga Ballkani takohen në Kukës

ABC News - 15.04.2018

40 shtëpi botuese nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi e Maqedonia u mblodhën në Kukës për panairin mbarëkombëtar të librit organizuar nga Bashkia e Kukësit.

Pacolli “Qytetar nderi i Kukësit” në 19 vjetorin e eksodit

Almakos - 16.04.2018

Në 19 vjetorin e eksodit kosovar në Kukës, ministrit të Jashtëm dhe zëvendëskryeministrit, Behgjet Pacolli, iu dorëzuan sot nga Qarku i Kukësit titujt “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Nderi i Qarkut ...

19 vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova

Koha.net - 16.04.2018

​Sot shënohet 19-vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga forcat paramilitare serbe të shpërnguleshin në Shqipëri dhe ...

Pacolli “Qytetar nderi i Kukësit” në 19 vjetorin e eksodit

Telegrafi - 16.04.2018

Në 19 vjetorin e eksodit kosovar në Kukës, ministrit të Jashtëm dhe zëvendëskryeministrit, Behgjet Pacolli, iu dorëzuan sot nga Qarku i Kukësit titujt “Qytetar Nderi i Kukësit” dhe “Nderi i Qarkut ...

19 vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova

Zhurnal - 16.04.2018

19 vjet nga eksodi i shqiptarëve nga Kosova Prishtinë, 16 prill - Sot shënohet 19-vjetori i eksodit të shqiptarëve të Kosovës, kur gjatë luftës në 1998-1999, rreth një milion shqiptarë u detyruan nga ...