TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Një mënyrë krejtësisht natyrale për të luftuar diabetin

Lajmi.net - 13.01.2018

Rënia në peshë dhe aktiviteti fizik mund të jenë më efektive sa i takon luftës kundër diabetit sesa ilaçet, sipas një studimi të fundit. Pacientët që kanë një stil jete më aktiv, kanë më pak nevojë ...

Një mënyrë krejtësisht natyrale për të luftuar diabetin

Alb Portali - 13.01.2018

Pacientët që kanë një stil jete më aktiv, kanë më pak nevojë për mjekime të forta dhe nivele sheqeri më të pranueshme në gjak. Loading... Studiuesit nga universiteti i Glasgow gjurmuan 1,500 pacientë ...

Një mënyrë krejtësisht natyrale për të luftuar diabetin

Gazeta Express - 13.01.2018

Rënia në peshë dhe aktiviteti fizik mund të jenë më efektive sa i takon luftës kundër diabetit sesa ilaçet, sipas një studimi të ...

Më efektive se ilaçet: Mënyrat krejtësisht natyrale për luftimin e diabetit

Alb Portali - 12.01.2018

Loading... Përshtati në shqip: Blertina Koka Dieta ushqimore dhe stërvitja rregullisht mund të jenë më efikase se ilaçet për mbajtjen nën kontroll të diabetit të tipit 2, sugjeron një studim i ri.

Diabeti, rëndësia e edukimit terapeutik

Alb Portali - 11.01.2018

Loading... Nga dr. Adriana Lapardhja, mjeke endokrinologe ‘Edukimi diabetik është guri në qoshe në menaxhimin e Diabetit Mellitus, sepse diabeti kërkon njohuri të përditshme të mënyrës së të ...

Një mënyrë krejtësisht natyrale për të luftuar diabetin

Albeu.com - 13.01.2018

Rënia në peshë dhe aktiviteti fizik mund të jenë më efektive sa i takon luftës kundër diabetit sesa ilaçet, sipas një studimi të fundit. Pacientët që kanë një stil jete më aktiv, kanë më pak nevojë ...

Më efektive se ilaçet, disa mënyra natyrale për luftimin e diabetit

BalkanWeb - 12.01.2018

Dieta ushqimore dhe stërvitja rregullisht mund të jenë më efikase se ilaçet për mbajtjen nën kontroll të diabetit të tipit 2, sugjeron një studim i ri.

Jeni me diabet? Kjo mënyrë natyrale ju ndihmon ta luftoni atë

SOT - 13.01.2018

Rënia në peshë dhe aktiviteti fizik mund të jenë më efektive sa i takon luftës kundër diabetit sesa ilaçet, sipas një studimi të fundit. Pacientët që kanë një stil jete më aktiv, kanë më pak nevojë ...

Më efektive se ilaçet, disa mënyra natyrale për luftimin e diabetit

Durres Lajm - 12.01.2018

Dieta ushqimore dhe stërvitja rregullisht mund të jenë më efikase se ilaçet për mbajtjen nën kontroll të diabetit të tipit 2, sugjeron një studim i ri.

Mënyrat si të kuroni diabetin

Flaka - 14.01.2018

Rënia në peshë dhe aktiviteti fizik mund të jenë më efektive sa i takon luftës kundër diabetit sesa ilaçet, sipas një studimi të fundit. Pacientët që kanë një stil jete më aktiv, kanë më pak nevojë ...