TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sa fitojnë politikanët në Zvicër?

Alsat - 11.09.2019

Deputetët dhe senatorët zviceranë fitojnë 6.5 milionë franga zvicerane (5.85 milion €) nga pozicionet në sektorin e financave dhe të sigurimeve, sipas një studimi.

Politikanët zviceranë fitojnë miliona euro në vit nga këshillat e tyre për sektorin financiar

Telegrafi - 11.09.2019

Deputetët dhe senatorët zviceranë fitojnë 5.85 milionë euro apo 6.5 milionë franga nga pozicionet në sektorin e financave dhe të sigurimeve. Sipas një studimi që shikon konfliktet e mundshme të ...

Sa fitojnë politikanët në Zvicër?

Koha.net - 11.09.2019

Deputetët dhe senatorët zviceranë fitojnë 6.5 milionë franga zvicerane (5.85 milion €) nga pozicionet në sektorin e financave dhe të sigurimeve, sipas një studimi.

Publikohen shifrat “e çmendura”, ja sa fitojnë politikanët në Zvicër

BalkanWeb - 11.09.2019

Deputetët dhe senatorët zviceranë fitojnë 6.5 milionë franga zvicerane (5.85 milion €) nga pozicionet në sektorin e financave dhe të sigurimeve, sipas një studim i ri.

Sa fitojnë politikanët në Zvicër?

Zhurnal - 11.09.2019

Deputetët dhe senatorët zviceranë fitojnë 6.5 milionë franga zvicerane (5.85 milion €) nga pozicionet në sektorin e financave dhe të sigurimeve, sipas një studimi.